Festékek, lakkok / Belső falfestékek
Gyártó Terméknév Kiszerelés Alkalmazás  
Trilak
Héra belső falfesték

2/4 liter/veder;

8/16 liter/veder;

Kézi  

Vakolt, meszelt vagy bármilyen, korábban már más diszperziós festékkel festett, beltéri falfelületre.A fal természetes szellőzését nem gátolja, lég- és páraáteresztő. Fehér színben. 

Trilak
Diszperzit belső falfesték

2/4 liter/veder;

8/15 liter/veder;

Kézi  

Belső térben lévő vakolt fal-, beton-, gipsz-, gipszkarton-, azbesztcement, téglafelületek festésére alkalmas. Matt, jól fedő bevonatot biztosít. A bevonat pára-, és légáteresztő, a fal természetes légzését nem akadályozza. Fehér színben.

Trilak
Héra Prémium matt, színezett

2,5 liter;

5 liter;

Kézi  

Igényes megjelenésű belső falfelületek súrolásálló festéke, 24 színben. info

Trilak
Héra Prémium matt

16 liter/veder;

Kézi  

Könnyen elpiszkolódó belső falfelületek súrolásálló festéke. (pl. gyermekszobák, konyhák). Lég- és páraáteresztő, nem gátolja a fal természetes szellőzését.

Trilak
Héra Rusztikus belső falfesték

16 liter/veder;

Kézi  

Erősen strukturált, igen dekoratív felületet adó festék. Alkalmas a felületi egyenetlenségek eltüntetésére. Fehér színben.

Trilak
Héra Penészgátló belső falfesték

2/4 liter/veder;

8/16 liter/veder;

Kézi  

Megelőzi, ill. megszünteti a penészgomba és algafoltok kialakulását. Fehér színben.

Trilak
Fresco mészfesték

4 liter/veder,

14 liter/vedres;

Kézi  

Az oltott és érlelt mész hagyományos jó tulajdonságai mellett, könnyebb felhordhatóságot és esztétikus megjelenést biztosít. Raktárak, pincék, lakások, vályogházak beltéri falfelületeinek fertőtlenítő festékeként használható. Fehér színben.

Trilak
Héra Folttakaró belső falfesték

2 liter/veder;

4 liter/veder;

Kézi  

Beltéri falfelületek, mészvakolat, beton felületek festésére szolgál. Jól terül,  kitűnően fedi a beázás okozta foltokat vagy a dohányfüstös felületeket. Páraáteresztő, víz- és mosószerálló, súrolásálló. Fehér színben.

Trilak
Diszperzit Mennyezet- és falfesték

14 liter/veder;

Kézi  

Vakolt, meszelt vagy bármilyen, korábban már más diszperziós festékkel festett, gipszkartonra, tapétára közvetlenül felvihető.Színezhető.info

Trilak
Primalex Bonus

5 liter/veder;

14 liter/veder;

Kézi  

Alkalmas vakolatok, gipszkartonok és faforgácslapok beltéri festésére.Nagy fehérség, kiváló színezhetőség, jó fedőképesség, kopásállóság és páraáteresztő képesség jellemzi.