Festékek, lakkok / Alapozók
Gyártó Terméknév Kiszerelés Alkalmazás  
Trilak
Héra Falfix diszperziós mélyalapozó

2 liter;

5 liter;

20 liter;

Kézi  

Kültéri/beltéri mélyalapozó. Használatával megakadályozható a festés után előforduló foltosodás. Biztosítja a festék jobb tapadását, nem gátolja a kezelt felület természetes szellőzését, légáteresztő. Oldószermentes.

Trilak
Trinát Mesteralapozó

0.75 liter/fémdoboz;

5 liter/fémdoboz;

Kézi  

Közbenső kültéri/beltéri alapozó fa-és fémfelületekre. Alkalmazása fedőfestés előtt ajánlott.Könnyedén eltűnteti a fafelületek (ablakok, ajtók, bútorok) egyenetlenségeit. Fémfelületeknél növeli a rétegvastagságot, így késlelteti a rozsda kialakulását.

Trilak
Trinát korróziógátló alapozó

0.5 liter/fémdoboz;

1 liter/fémdoboz;

5 liter/fémdoboz;

20 liter/fémdoboz;

Kézi  

Fém felületek korrózióvédő alapozó festéséke (5 év korrózióvédelem).A fémfelületen jól tapad, elősegíti az átvonásra alkalmas festék tapadását. Fehér, szürke, vörös és barna színben.

Trilak
Trinát univerzális alapozó

0,25 liter/fémdoboz;

0,75 liter/fémdoboz;

2,5 liter/fémdoboz;

5 liter/fémdoboz;

20 liter/fémdoboz;

Kézi  

Kültéri/beltéri fafelületek, nyílászáró szerkezetek, bútorok alapozó festésére szolgál. Kiválóan kitölti az egyenetlenségeket,
jól terül és fed. Fehér, szürke, fekete, sárga, barna, zöld, piros színekben.

Trilak
Nitrol parketta alapozó

1 liter/fémdoboz;

5 liter/fémdoboz;

Kézi  

Új és felújított parkettafelületek lakkozás előtti alapozására szolgál. Gazdaságosabbá teszi a parkettalakkok alkalmazását, és megakadályozza a sötét színező anyagok átszivárgását a fából a lakkrétegbe.Megőrzi a fa színét, gyorsan szárad, gazdaságos.