Cégünk 2001 óta van jelen a romániai építőanyag értékesítő piacon. Főleg Csíkszeredában és környékén, Hargita megyében vagy akár az ország bármely területén igyekszünk biztosítani klienseink igényeit.

Partnerségi viszonyban állunk az AMF, Arabesque, ArcelorMittal, Basf, Fakro, Gerard, Gunnebo, Koelner, Lasselsberger-Knauf, Lindab, Schiedel, Trilak termékgyártókkal, viszonteladókkal.

Ezek mellett aljzatkiegészítőkkel, álmennyezetekkel, tetőrendszerekkel és több más anyagokkal, termékekkel, kiegészítőkkel valamint minőségi szolgáltatásokkal tudunk a segítségére lenni.

Fő erényünk a pontosság, gyorsaság, megbízhatóság és korrekt ár!

     Nagyobb beruházások esetén, ha lehetőség nyílik rá, közös megegyezés alapján, adott feltételek mellett, akár külön áron szolgáljuk ki vásárlóinkat.

Az érdeklődőket anyag-és termékismerettel segítjük, ezzel is biztosítva a teljeskörű kiszolgálást. Felkészültségünket a gyártó cégek továbbképzésein elsajátított ismeretekkel folyamatosan bővítjük.

Nálunk nemcsak vásárolhat. A kliens kérésére anyagszükségletet számolunk, árajánlatot készítünk, szaktanáccsal szolgálunk, tehnikai útmutatókkal segítünk.
Célunk hogy egyre bővülő szolgáltatásainkkal és termékskálánkkal ezután is kiérdemeljük vásárlóink, kivitelezőink megelégedettségét és visszatérését cégünkhöz.

Mottónk:

 A  JÓ MINŐSÉG  TÖBBET ÉR,  MINT  AZ  ALACSONY  ÁR  RÖVID  ÖRÖME.


Cégfejlesztés:

- cégünk folyamatosan fejleszti felkészültségét szakmai és tehnikai téren;

- minden egyes problémát igyekszünk praktikusan és helyesen megoldani;

- többek között pályázatok utján probáljuk a cég anyagi-és eszközhátterét bővíteni;

Székhely, Rét utca 71/A

  • Picture 064.jpg